initiatief_zeeland_ logo_2024

Visit Us

Voorlichting over project Brabant Woont Slim

Initiatief Zeeland steunt Brabant Woont Slim

De gemeente Landerd houdt op 25 november 2019 in Zalencentrum Het Witte Huis (20:00 tot ca. 22:00 met inloop vanaf 19:30 uur) een voorlichtingsavond met Brabant Woont Slim over duurzaam wonen. Daarbij wordt ruimschoots stilgestaan bij energiescans en een aantal pilots die in de gemeente hebben plaatsgevonden. Er worden ook laagdrempelige energiescans aan de inwoners van Landerd aangeboden tegen een gereduceerde prijs. Dat is dus zeer interessant en INITIATIEF ZEELAND beveelt de voorlichtingsavond dan ook van harte aan.

INITIATIEF ZEELAND gaat verder met het duurzamer maken van Zeeland. Als volgende speerpunt richten we ons op energiescans. Daarmee kan worden vastgesteld welke maatregelen voor jouw woning geschikt zijn om het energieverbruik te verlagen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie en dubbel glas. Daarbij krijg je dan ook een indicatie van kosten, rendement en met welke partijen je de maatregelen zou kunnen treffen. Uiteraard beslis je altijd zelf of je wel of niet maatregelen wenst te nemen.

Vervolg
Na de voorlichtingsavond duikt INITIATIEF ZEELAND verder in de energiescans en hoopt u op korte termijn van meer informatie te voorzien over het vervolg en wat de verdere mogelijkheden zijn.

Steek alvast uw (energiebesparende) licht op en kom naar de voorlichtingsavond op 25 november!

Energieke groet van je dorpsgenoten!
Werkgroep Duurzaamheid INITIATIEF ZEELAND

Martijn Derksen, Toon van Loon, William van Stiphout, Niek Verhoeven, Stan de Groot, Rob van Rooij