initiatief_zeeland_ logo_2024

Visit Us

Voordelig zonnepanelen aanschaffen: het kan nog tot 4 september

Ruim 130 inwoners van Zeeland hebben bij Solar Concept een offerte aangevraagd voor het leggen van zonnepanelen. Daarmee is het project van Initiatief Zeeland een groot succes gebleken. Sinds de eerste informatieavond in juni zijn er inmiddels al op tientallen daken zonnepanelen gelegd. Tot volle tevredenheid van de deelnemers aan het project. Nog tot 4 september is het mogelijk een vrijblijvende offerte te vragen bij Solar Concept.

Initiatief Zeeland is eind vorig jaar gestart met een werkgroep duurzaamheid. De collectieve aanschaf van zonnepanelen was het eerste concrete project dat de werkgroep heeft uitgewerkt. Vooraf hebben de leden van de werkgroep zich goed laten informeren over zonnepanelen, welke voordelen collectieve inkoop kan betekenen en met wie belangstellenden het beste in zee kunnen gaan. Dat resulteerde in een mooi aanbod voor de inwoners van Zeeland van het bedrijf Solar Concept.

Rendement

Namens Initiatief Zeeland heeft bestuurslid William van Stiphout zich ingezet voor het project. Hij blikt tevreden terug. “Wij zijn zeer tevreden met de hoge deelname en positieve reacties die we van veel Zeelanders hebben ontvangen. Zelf gefinancierde zonnepanelen op je eigen huis heeft een hoog financieel rendement. De terugverdientijd van deze eigen zonnepanelen is 5 tot 7 jaar.

Deelnemers aan het project zijn blij met de aanbieding. Teun de Mol daarover: “Het hele proces is heel goed verlopen. Solar Concept is al haar afspraken nagekomen en de zonnepanelen zijn heel netjes gelegd. De situatie bij ons was wat lastig met twee verschillende platte daken, maar dat is goed opgelost. Wij hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze nieuwe zonnepanelen.”
Rendement

Frank Grisel is al even tevreden: “De informatieavond was goed en op deze avond heb ik me meteen aangemeld. Snel daarna heeft Solar Concept gereageerd en alles supergoed georganiseerd. Drie dagen nadat de panelen op mijn schuine dak lagen, kon ik via mijn speciale app al het rendement per paneel zien.” Frank is zeer ingenomen met het project van Initiatief Zeeland.

Alle informatie over de collectieve aanschaf van zonnepanelen is na te lezen op de website van Initiatief Zeeland. Inschrijfformulieren zijn zijn ook via de website op te halen.
Bestuur Initiatief Zeeland
Zie voor meer informatie: www.initiatiefzeeland.nl
Vragen? Stuur een email naar: info@initiatiefzeeland.nl