initiatief_zeeland_ logo_2024

Visit Us

Actie Warm Hart: stem op Lokaal voor Lokaal

Lokaal voor Lokaal – het Zeelandse initiatief dat hulp biedt aan mensen die het financieel moeilijk hebben – is een van de organisaties die deel uitmaken van de actie Warm Hart van de KRO-NCRV. Door de stemmen op Lokaal voor Lokaal maakt deze organisatie kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro. Stemmen kan tot 5 april via de site van de actie: www.kro-ncrv.nl/acties/actie-warm-hart

Voor het zesde achtereenvolgende jaar heeft KRO_NCRV deze actie Warm Hart opgezet. Daarmee wil de omroeporganisatie initiatieven ondersteunen die bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving. Met de jaarlijkse actie krijgen goede doelen, die door het publiek zijn ingediend aandacht en ze maken kans op een donatie. Iedereen kan aan de actie meedoen door zijn of haar stem uit te brengen op het goede doel, in dit geval Lokaal voor Lokaal Zeeland.

Lokaal voor Lokaal is als initiatief in 2021 gestart met de plaatsing van Deelhuisjes in het dorp. Mensen die houdbare spullen willen doneren kunnen die in een deelhuisje plaatsen, mensen die door omstandigheden zelf de middelen niet hebben kunnen die gratis meenemen. Lokaal voor Lokaal voerde sindsdien actie tijdens de decembermaanden voor speelgoed, er is een deelplaats geopend voor verse en andere voedingsproducten en er is ook een deelkoelhuisje geplaatst. Dankzij de inzet van Lokaal voor Lokaal worden tientallen gezinnen geholpen, die er financieel gezien moeilijk voor staan. Lokaal voor Lokaal werkt nauw samen met de Zorgcoöperatie Zeeland en vereniging Initiatief Zeeland.

Deelname aan de actie Warm Hart kan voor Lokaal voor Lokaal een donatie opleveren, waarmee het werk kan worden voortgezet en wellicht uitgebreid.

Ga om te stemmen rechtstreeks naar de webpagina van actie Warm Hart: klik hier